27 januari 2012

Norrsken

Så kom det till slut! Svagt men böljande över havet en timme i lätt molndis. Fingrarna blev ispinnar under den tid jag var ute med min lilla kamera. - 25 grader o blåst... Det är en upplevelse jag inte kan beskriva-- Så härlig o man känner sig så liten på jorden.

7 kommentarer:

 1. ser riktigt fint ut!/Kalle

  SvaraRadera
 2. Ser att du även fått en del av det vidunderliga ljuset. Längtar efter vita vidder och ett grönt svepande ljus. Hoppas nästa helg.

  Jag är inte så aktiv i min naturblogg. Ja du vet mörkt när man far på jobbet, mörkt då man kommer hem. Jag har givit mig själv en utmaning att ta en bild varje dag. För att öka min motivation öppnade jag en ny blogg, just för detta. har du lust att titta är adressen:

  http://britasvarjedag.blogspot.com/.

  Ha det gott Kristina/Brita

  SvaraRadera
 3. Grattis till att du äntligen fick se det! Måste ha varit mäktigt!
  (Ang din fråga i min blog: Jotack, det är spännande men oj så mycket nytt att sätta sig in i!)
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Bara att lyfta på hatten och gratulera till en oerhört vacker bild och en magisk upplevelse.
  Ha en fin lördag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 5. Jag har inte hunnit med att titta in på bloggar, men här har det hänt mycket sedan jag var här senast. Vilka otroligt fina bilder du tagit. Dessutom en rolig bild rådjuret som lungt betar och katten som sitter på stenen och hunden som tittar ut genom fönstret. Jag undrade just var du bor som har så vacker natur och kallt med detta vackra norrsken.
  /Cats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor söder om Göteborg i Lindome men jobbar just nu i Kirkenes

   Radera