21 juli 2011

Tack Margareta!Tack Margareta för fina dagar i dina naturparadis! Nu har jag äntligen många fina bilder på trollsländor och skräddare - för att inte tala om alla andra bilder som blev till..
Börjar med Trollsländorna med sin racermotor på ryggen. Många försök innan någon fastnade på bild.

4 kommentarer:

 1. Du verkar ha haft det kreativt uppe hos Margareta! Båda bilderna är väldigt bra. Imponerande att få en flygande slända. Det är inte så ofta man får det.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 2. Grönt är skönt, och med den böljande rörelse du fått fram i bilden, blir det väldigt harmoniskt för mig. Sländor, däremot har jag gett upp för längesedan. Det är det där med tålamod, eller vad det nu är// Veronika

  SvaraRadera
 3. Tack själv! Det var roligt med besök och att bl a få visa lite av naturreservatet Drottningkullen - Höjentorp som jag regelbundet besöker med min kamera. I detta område med sin rika natur kryllar det av motiv som säger kom och gör en bild. Sländorna var inte riktigt igång men du lyckades ändå - grattis!
  /Margareta

  SvaraRadera
 4. Det är härligt att få en dag med bara foto eller nåt annat man bara gillar att göra. Varför har jag inte unnat mig detta förut? Dagens lista har varit lång o det roliga har stått sist och inte hunnits med. Skall bli ändring på detta. Tack för alla positiva kommentarer!

  SvaraRadera