17 juli 2011

Silverstreckad pärlemorfjäril
Igår var vi i Landvetter hos goda vänner och hade en underbar dag i det fina vädret. I deras trädgård flög stora, snabba och skygga fjärilar omkring som jag var tvungen att försöka få med på minneskortet. En utmaning så god som en annan. Här är några av bilderna.

8 kommentarer:

 1. Fin rörelse i bilderna!/Kalle

  SvaraRadera
 2. Snyggt fångat, bra bakgrund. /s.

  SvaraRadera
 3. Så snygg den är! Du har fått en bra kollektion. Skulle säkert göra sig bra tillsammans på väggen.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. Vacker fjäril! Färgkontrasten på den andra bilden tilltalande.

  SvaraRadera
 5. Glad att ni tyckte om dem. Dom hänger i minlilla hallutställning för det var bilder som var ganska jobbiga att få till. Bra träning inför sländefotona som väl kommer en dag...

  SvaraRadera
 6. Hej Kristina.
  Så många fina bilder i din blogg!
  Ser att du har en skugga under bilden, blir väldigt snyggt. Lägger du till det i photoshop? Den funktionen finns väl inte i bloggen?
  Nyss hemkommen efter en vecka i fjällen i fantastiskt högsommarväder. Gått i linne och shorts i en vecka! Inte ofta det händer där uppe. Fotat en hel del och mer blir det nästa vecka. Blomminventering längst pPiteå Älvdal och några botaniker ska bo uppe hos mig i Västerfjäll. Ska bli så kul att följa deras arbete.

  SvaraRadera
 7. Fina bilder i din blogg. Jag har också naturen och foto som intresse, så jag tittar in igen.
  Mvh Marianne

  SvaraRadera
 8. Hej igen. Jag har nyss köpt CS5 då jag gått digitalbildbehandlingskursen på högskolan i Jönköping. jag vet hur man lägger skugga, tycker det är snyggt men varit lite lat med bilder i bloggen.
  Maria

  SvaraRadera