20 juni 2012

Fåglar


Så slutar jag serien med bilder från min Rumänienresa mest för att jag inte just nu hinner gå igenom fler bilder. Hade massor med mig hem. Kanske nån eftersläntare dyker upp framigenom. I alla fall ett par bilder på karaktärsfågeln i alla byar - storken. Undrar om man skulle kunna locka till sig nån om man bygger en sån här platå på telefonstolpen på ängen? Skulle varit kul... Skulle någon vilja åka dit finns möjlighet att delta i Gerts fotoresa i september. Ni når information om ni klickar på min länk Gerts fotoutbildning till höger. Sista anmälningsdag är 24 juni. Denna fotoupplevelse rekommenderas varmt!

4 kommentarer:

 1. Hej Kristina!
  Härliga bilder på dessa vackra fåglar. Visst vore det något att ha de här hemma häckandes... Ja, det blir nog bara drömmar, i alla fall uppe hos mig. Är glad att man brukar se dem någon gång då och då (vartannat år eller så).
  Ha en fin dag nu när det börjar bli lite värme..
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Intressanta bilder du visat från din resa med ur vårt perspektiv ålderdomlig kultur och med miljöer som skiljer sig så väsentligt från vår. Jag ser att ungen i boet flämtar i värmen.
  /Margareta

  SvaraRadera
 3. Storkar. En dröm som ännu inte gått i uppfyllelse. Fina bilder och annorlunda/brita

  SvaraRadera
 4. Har inte tittat igenom dina Rumänien-bilder förrän nu. Verkar som du också haft givande dagar i detta vänliga land och fått fina bilder på det gammaldags jordbruket och det fina landskapet. Till hösten bär det av igen med en ny resa för vår del./Gert

  SvaraRadera