14 februari 2011

Mossa i "blom"

När solen står på tinar de små dropparna på mossans fruktkroppar.

5 kommentarer:

 1. Då har jag länkat om din blogg. Denna bilden gör sig väldigt bra i svartvitt. Bra kort skärpedjup och snygg lite diagonal komposition.

  SvaraRadera
 2. Jättefin bild! Är det en liten kvastmossa?

  SvaraRadera
 3. Nu har jag bytt länkadress på min blogg. Håller med dig om att det är bättre med svart bakgrund. Fin bild på mossan. Hoppas ditt ben snart blir bra så du kan komma ut ordentligt igen.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej Kristina! Nu har jag länkat om din blogg. Mycket märkligt är det att jag just innan också har lagt upp en bild på mossa! Snygg bild du fått till här med alla dropparna på!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 5. Tack för titten! Mycket fina bilder du har samlat på din blogg. Det är de små detaljerna som gör det. Dropparna på mossan och många andra urfina bilder. Jag gillar din sobra blogg och den svarta baksidan.

  Jag gick i pension strax innan jag fyllde 67 år. Jag skaffade en kamera till min födelsedag 2009 en Nikon D5000 och fotar lite grann och tycker det är roligt. Min hemsida är väldigt rörig och jag funderar på att ha en blogg till där jag bara lägger upp nya bilder och skriver några rader. I mitt galleri är det både nya och gamla bilder.Vad kostar det att att ha en sida på blogspot? Hittade ingen gästbok att skriva i.
  Jag skrev ett blogginlägg igår om "Foto är en kul hobby när man är pensionär"
  http://weismann.zoomin.se

  SvaraRadera