16 maj 2013

Djävla tjuvar


Igår när vi kom hem efter 45 min utflykt till sopåtervinningen hade vi besök av två karlar som gjorde vad dom kunde för att tömma huset. En bil stod parkerad på gården o vi trodde det var en välkommen gäst - men icke... Dom uppträdde hotfullt och skrek. Tagit sig in genom vardagsrumsfönstret och lastat ut TVn och alla datorer mm. - sen lyckats bryta in dörren och allt var packat och klart för avtåg.
Fyllda väskor i rummet mm.
Polisen snabbt här. Så kom en ung aspirant på det jag inte tänkte på: Min Iphone var stulen och av ngn konstig anledning hade jag förra veckan lastat ner Hitta min Iphone där man kan märka sin telefon, datorer mm med GPS.
Sökte och telefonen var i centrum varför poliserna drog. De missade bilen men allt det de packat hade de slängt ut vid en skogsstig när de antagligen hörde sökpipet.
Så pga appen fick vi tillbaka allt inkl min kamerautrustning o min nya fina kamera jag köpte i förrgår o inte ens hunnit testa.
Materiellt slutet gott men det är mycket obehagligt att veta att de måste väntat ut oss och att nån varit inne och rört bland absolut allt som finns i huset.
Så kontentan av detta: Sätt in denna app på alla de kommunikationsverktyg du har!

6 kommentarer:

 1. Men FYYYY så obehagligt!! Kan inte föreställa mej hur det ska kännas...Tur att ni fick tillbaka grejjerna dock...men ändå...

  SvaraRadera
 2. Ja - vad säger man!?! Tänk om dessa personer visste vad de lämnade efter sig utöver städningen.
  Vilken tur att mötet avlöpte väl och att du hade märkt grejorna.
  /Margareta

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Sicket folk det finns alltså, va det retar mej. Tur i oturen iaf och hoppas de hittar dom.

  SvaraRadera
 5. Vilken fruktansvärd händelse, tappade hela mitt ordförråd när jag läste ditt inlägg.
  Tur att ni inte blev skadade och att du fick tillbaka dina prylar. Ska genast fixa denna app som jag faktiskt gått och tänkt på.
  Monica

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att ni fick tillbaka det mesta men så otäckt ändå. Måste fixa den appen.

  SvaraRadera