22 april 2013

Fågelutflykt till Båtsfjord
Det har varit lite tyst häruppifrån under veckan. Beror på att jag inte hittat något som fått mig att trycka på avtryckaren. Men i helgen har det varit fart på kameran. Hade beställt plats i ett gömsle i vattnet för fågelfoto och jag måste säga att fast säsongen var slut och i princip inget skulle finnas kvar så blev jag mer än nöjd. Både vad beträffar motiven och det fina bemötande Örjan, som står för projektet, gav både den gamla tanten och framförallt hans respekt för att inte störa fåglarna i onödan.

Resan upp gick över fjället. Här blåste så man knappt kunde öppna bildörren och snön yrde. Under 5 km kunde jag inte se var vägen gick och sikten var till nästa röda pinne. Här kunde jag inte fotografera för jag var rädd nån skulle köra in i mig om  jag stannade. Det var mycket snö o bilen - en liten Golf - hoppade runt på vägen. Kände mig som en myra i en liten bubbla som for omkring men det blev ju bättre och det gick...

Kommer att visa några av de hundratals bilder jag har med hem under veckan.

6 kommentarer:

 1. Häftiga bilder! Ska bli kul att se dina fågelbilder :))

  SvaraRadera
 2. Stackare som måste vistas i denna vintriga miljö. Ser fram emot fågelbilderna.

  SvaraRadera
 3. Ojdå...här var det snö så man inte ser vägen heller!
  Mäktiga stormbilder!

  SvaraRadera
 4. Hej Kristina!
  Verkligen fina bilder i S/V som du visar oss i detta inlägg. Den första är ju rena konstverket.
  Jag sitter som på nålar och väntar på fågelbilderna, skönt att du verkar nöjd. Vet att du funderade lite på vädret. Som jag har sagt tidigare så måste det ha varit en helt fantastisk upplevelse både som fågelskådare och fotograf.
  Ha en fin vecka!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 5. Wow, vilka underbara bilder, jag blir stormförtjust. Så stilrent och snyggt. Vilken tuff resa du tog dig igenom, beundransvärt.
  Hälsn
  M

  SvaraRadera