10 november 2012

Roligt!Med stor vånda stoppat ner min kamera innesluten i ett undervattenhus under vattenytan. Länge fascinerats av bilder tagna nere i vattnet. Kunde kanske valt ett lättare förstamotiv än den forsande bäcken och kunde valt ett annat sätt än att ha kameran halvt nere under vattnet. Nåväl roligt hade jag och jag kommer att ha mycket att lära. Har någon tips till mig?
När kameran skall välja skärpa halvt ner under ytan har den svårt att välja. Här är i alla fall ett par nybörjarbilder på skum mitt i den lilla forsen. Längst upp visar sjögräs underifrån som sträcks ut av den rinnande vattnet.
Allt rörde sig - bubblor, skum, vatten och jag som hade svårt att stå still för jag kände hur ena stöveln fylldes alltmer av vatten.... Blir ett nyinköp till!

6 kommentarer:

 1. Vad spännande med undervattenshus. Jag har ingen erfarenhet på detta område med tycker att det ska bli roligt att följa dina framgångar.
  /Margareta

  SvaraRadera
 2. Jag gillar rörelsekänslan och ljuset i vattenfallet i den mittersta av de övre bilderna. Snyggt jobbat!

  /jimmy

  SvaraRadera
 3. Så spännande med undervattensbilder! och vågat :)

  SvaraRadera
 4. Låter kul. Ska bli spännande att se fler bilder med den utrustningen! De här bådar ju gott.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 5. Spännande! Så roligt att testa något nytt-hur föddes den idén? Blir enormt sugen att testa...
  Bild 2 blir min personliga favorit!
  Mvh, Inger

  SvaraRadera
 6. Nu har jag tittat på dina senaste bilder som är proffsiga som vanligt. Vad modig du var när du tog dessa bilder. Undervattenhus till kameran verkar intressant, det måste jag googla på. Allt verkar vara väl med dig och assistenten som verkar vara rätt busig.

  SvaraRadera