04 december 2011

Att visa sina bilder...

Apropå visa sina bilder.... Igår deltog jag i Hantverksföreningens julmarknad på hembygdsgården här i Hällesåker. Det brukar vara massor av folk och bli slutsålt på det mesta. Så inte igår. Det blåste 10m/s och mer i byarna och det kom långa skurar av piskande regn. Gården förvandlades snart till lervälling till glädje för stövelklädda barn som kunde hoppa runt med fina lerplask.. 2 grader varmt. Stod i vagnslidret med öppen port. Hade gjort julkort och almanackor. Efter omständigheterna fick jag sålt en hel del men köplusten var ju inte så stor i ovädret. Våta paraplyer vattnade bordet med kort och regnbyarna gjorde vad de kunde för att korten skulle "krulla" sig. Gården vi var på såg ut så här - brukar vara fullpackad av folk i gott väder på denna marknad som har rykte om sig att sälja fint hantverk.

Såna här kort sålde jag bl.a.
Inte på mycket länge har jag frusit så trots 5 lager kläder! Det var underbart att komma hem till brasan och en mugg varm glögg!


En erfarenhet rikare!

2 kommentarer:

  1. Hej Kristina! Tråkigt att vädret satte käppar i hjulet. Kreativt att komma Dig för att saluföra dina alster. Hoppas du får något mer tillfälle, nu när vinden och regnet tog köplusten ur folk. Tur du hade brasan när du kom hem. Ha det gott/brita

    SvaraRadera
  2. Vilket mysigt ställe att ha marknad på, synd att det var så tråkigt väder bara...Låter härligt med en varm brasa och glögg efteråt :)

    SvaraRadera